Bemutatkozás

Lassan megnyitjuk a mi kis Viskónk történetét a ti főszereplésetekkel, hogy ti is élvezni tudjátok a Dunakanyart, a Duna közelségét és a körül ölelő hegyek szépségét.Lassan megnyitjuk a mi kis Viskónk történetét a ti főszereplésetekkel, hogy ti is élvezni tudjátok a Dunakanyart, a Duna közelségét és a körül ölelő hegyek szépségét.

Pilismaróton az üdülőövezetben pár perc sétára a Dunától egy 40 nm-es házikó vár saját kerttel, parkolóval, sütögetési lehetőséggel. A házban hálószoba, nappali, étkező, konyha és fürdőszoba került kialakításra. Nálunk találsz újat-régit, felújítottat-antikoltat, modernet-retrót. Olyat, amilyet vettünk, vittünk vagy kaptunk. Minden, amit itt találtok, az a saját kezünk munkájából született. Párommal, fiammal, barátainkkal szívvel-lélekkel alakítottuk a Viskót.

A Duna parton illetve az öbölben lehetőség van pecázni, csónakázni, suppozni vagy csak a táj szépségében gyönyörködni.

Pilismarót Esztergom és Visegrád között helyezkedik el, így a Visegrádi Vár vagy az Esztergomi Bazilika is jól megközelíthető, illetve a hegyek szerelmeseinek tudom ajánlani a Rám-szakadékot, Dobogókőt, a Prédikálószéket vagy a Duna túlpartján Zebegényből a Börzsönyt a Remete barlanggal, és még sok egyéb látnivalóval.

 

Kívánok kellemes idötöltést, és jó pihenést!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.